Olemme muuttaneet

Olemme muuttaneet Littoisista Raisioon.

Uudet tilamme sijaitseva Raision Vatselassa, osoitteessa Teräskatu 11, 21200 Raisio. 

Tervetuloa! 

 


Näytä Celerpak Oy suuremmalla kartalla
 

AA-luottoluokitus

Bisnode Finland Oy on myöntänyt 10.12.2014 Celerpak Oy:lle AA-luottoluokituksen.

Rating perustuu Bisnode Finlandin kehittämään automaattiseen luottoluokitusjärjestelmään. Se on jatkuvapäivitteinen järjestelmä, joka yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota järjestelmällisesti keräämällä ja analysoimalla arvioi yrityksen luottokelpoisuutta ja sen kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä sitoumuksista.

Ainoastaan 13,3 % suomalaisista yrityksistä kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan; AAA- ja AA-luottoluokkaan (Bisnode Finland, joulukuu 2014).

”AA-luottoluokituksella haluamme viestiä asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneille, että toimintamme on luotettavaa.” – Rauli Leppäaho, yrittäjä. 

 

Lisätietoa luottoluokituksen myöntämisperusteista: 

https://www.bisnode.com/Global/Finland/images/351x251/Bisnode_AAA-Rating_info.pdf

 

 

Celerpak osallistui vuonna 2012 Kaarinan Ura-basketin järjestämään Pahviveneilyn SM-kilpailuun.

Insinööritoimisto Petteri Oy:n Petteri Salminen suunnitteli ja rakensi veneen, Celerpak järjesti tilat ja tarvikkeet veneen valmistukseen. Projektin toteutusvaiheessa tukijoina olivat myös pahvin toimittaja Adara Pakkaus Oy:n ja Western Shipyard Ltd:n, joka järjesti maalauksen veneeseemme.

Kisan sääntöjen mukaan sallitut valmistusmateriaalit ovat aaltopahvi, maalarin teippi, liima ja maali. Petterin hienolla suunnittelulla ja Raulin pahvinkäsittelyn tietotaidolla venestä saatiin tiivis ja tukeva sääntöjen mukaan.

Projekti onnistui hienosti ja voitimme Suomen mestaruuden. Lisäksi joukkueemme sai innovaatiopalkinnon ja yrityssarjan voiton.


Uudistimme internet-sivujamme

Uudistimme internet-sivumme vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita. Sivuillamme esitetyt tuotteet ovat pakkausesimerkkejä, joilla haluamme kertoa että pystymme toteuttamaan lähes pakkauksen kuin pakkauksen. Kysy lisää juuri Sinun tarpeisiisi soveltuvasta pakkauksesta.