Celerpak Oy toimittaa pahvilaatikot yrityksille - joko suoraan hyllystä tai mittatilaustyönä valmistettuna. Opastamme ja neuvomme mielellämme oikeanlaisen pakkauksen valinnassa. 

Tilatessasi meiltä yrityksesi pahvilaatikot varmistamme, että palvelu on sujuvaa, toimituksemme ovat nopeita ja pakkauksemme ovat laadukkaita. 

Räätälöityjä pakkausratkaisuja kaikkiin tarpeisiin

Celerpak Oy:n päätuotteena ovat asiakkaille räätälöidyt aaltopahvilaatikot. Erilaiset tuotelaatikot ja kuljetuslaatikkopakkaukset suunnitellaan tuotteesi ympärille yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme laadukkaita ja vahvoja laatikoita pienistä erittäin suuriin kokoihin. Konekantamme mahdollistaa tuotantoerät aina yhdestä pahvilaatikosta moniin tuhansiin laatikoihin.

Pahvilaatikkomme kestävyyttä parantaa käyttämämme liimaustekniikka. Pahvilaatikon liimaussauma on tuotantomenetelmämme ansiosta erittäin kestävä ja liimaus toimii hyvin myös suurissa pakkauksissa.

Kaikkiin tuotteisiimme on saatavissa painatukset.

Varastolaatikot

Varastossamme on muutamia perinteisiä varastolaatikko kokoja, valikoimamme vaihtelee. Ota yhteyttä ja kysy varastolaatikoistamme lisää, autamme mielellämme. 

Ota yhteyttä autamme sinua löytämään oikeat pakkausratkaisut yrityksellesi. 

 


   Suuret laatikot